De Keizerstraat

Winkeliersvereniging De Keizerstraat online

Afgelopen week heeft SmartNext de nieuwe website van winkeliersvereniging De Keizerstraat online mogen zetten. Onlangs nam De Keizerstraat contact op met SmartNext om de mogelijkheden voor een nieuwe website te bouwen te bespreken. Nadat alle wensen uiteen zijn gezet zijn we begonnen met de ontwikkeling van de website voor de winkeliersverening. De opdracht was duidelijk, het moet er goed en professioneel uit zien, en daarnaast moet het eenvoudig navigeren zijn tussen winkels.

Iedere winkel die toegevoegd gaat worden aan de website zal deze vanaf nu automatisch in een willekeurige volgorde over de gehele website zichtbaar zijn. Dit maakt het in het beheer enorm eenvoudig, en tijdbesparend. Daarnaast krijgen alle winkels hierdoor gemiddeld evenveel aandacht in plaats van op bijvoorbeeld alfabetische volgorde.  Onder ieder winkel kan je eenvoudig doorklikken naar een andere winkel waardoor bezoekers langer op de website blijven hangen. Daarnaast is het voor bezoekers direct duidelijk hoe men moet navigeren over de website en vind men binnen no-time de gewenste informatie of een overzicht van het laatste nieuws en evenementen.

winkeliersvereniging

De komende tijd zal De Keizerstraat nog druk bezig zijn met alle winkels op de website plaatsen en de website verder aanvullen met nieuws, teksten en evenementen. SmartNext wenst De Keizerstraat veel succes en plezier toe met de nieuwe website en zal waar nodig de juiste en gewenste ondersteuning blijven bieden.

Ook een website laten bouwen? Neem vandaag nog contact op met SmartNext.

Neem snel een kijkje op de nieuwe website van winkeliersvereniging De Keizerstraat.