SmartNext Webhosting

Goedkope webhosting van SmartNext met een ongeëvenaarde service. Onze servers worden 24/7 gemonitord door ervaren specialisten in één van de beste datacenters van Nederland. Met de supersnelle SSD schijven laadt jouw website supersnel.

Onze pakketten

Zorgvuldig samengesteld aan de hand van de wensen van onze klanten.
3.99/ maand

Lite

 • 5 Gb Ruimte
 • 40 Gb Dataverkeer
 • Snelle SSD hosting
 • Uitstekende support
 • Onbeperkt Databases
 • Onbeperkt e-mail adressen
 • Gratis SSL (Let's encrypt)
 • 30 dagen Back Ups
 • Max 4 domeinnamen
 • 10 subdomeinnamen
Bestel direct
12.50/ maand

Boost

 • 20 Gb Ruimte
 • 150 Gb Dataverkeer
 • Snelle SSD hosting
 • Uitstekende support
 • Onbeperkt Databases
 • Onbeperkt e-mail adressen
 • Gratis SSL (Let's encrypt)
 • 30 dagen Back Ups
 • Max 10 domeinnamen
 • 25 subdomeinnamen
Bestel direct

De beste webhosting voor onze klanten

Razendsnelle servers, 99% uptime, uitstekende support en 30 dagen back ups. Wij houden van webhosting! Jouw website verdient de best mogelijke omgeving om een succes te worden.

24/7 monitoring

30 dagen Back Up

Supersnelle SSD Hosting

Voldoen aan hoge standaarden

Jouw website wordt gehost in het BIT Datacenter in Ede. Dit ISO-gecertificeerde datacenter voldoet aan de hoge eisen met betrekking tot beveiliging, koeling en stroomvoorziening. BIT is in tegenstelling tot veel andere datacenter niet afhankelijk van externe leveranciers en weet dus bij storing direct waar het probleem zit. Voor meer informatie over BIT verwijzen wij je graag door naar de website van BIT of bekijk deze video

Hoge (brand) beveiliging

Groene stroomvoorziening

ISO Gecertificeerd

Domeinnaam check

Een goede domeinnaam registreren die bij je bedrijf past? Doe hier de domeinnaam check.

99% Uptime

Onze servers worden 24/7 gemonitord door professionals. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn met één van onze servers dan is dit binnen no-time opgelost. Onderhoud vind zoveel mogelijk ‘s nachts plaats en wordt altijd van te voren aangegeven in het klantepaneel.

24/7 monitoring van de servers.

Onderhoud vind zoveel mogelijk 's nachts plaats.

Altijd een expert in de buurt bij storingen.

Veelgestelde hosting vragen

Hoe lang duurt het voordat ik mijn hostingpakket kan gebruiken?

Kies je voor betaling via iDeal, Paypal of Credit Card dan wordt jouw hostingpakket direct na een geslaagde betaling geactiveerd. Kies je voor betaling via een bankoverschrijving dan activeren wij het pakket zodra de betaling door ons verwerkt is.

Kan ik mijn hostingpakket upgraden?

Natuurlijk, denk je meer te gaan verbruiken dan je huidige hostingpakket aan kan? Upgraden is zo gepiept via het klantenpaneel. Hulp nodig met het upgraden, neem dan contact met ons op en wij helpen je mee!

Waar wordt mijn website gehost?

Onze servers staan in het ISO-gecertificeerde datacenter van BiT in Ede. Dit datacenter staat voor uptime, kwaliteit en stabiliteit. Daarnaast voldoet BiT aan alle moderne veiligheidseisen en is het niet afhankelijk van andere leveranciers.

Hoe kan ik opzeggen?

Gebruik je je hostingaccount niet meer en wil je opzeggen? Geen probleem, opzeggen kan eenvoudig via het klantenpaneel. Kom je er niet uit mag je altijd contact met ons opnemen.

Wat is SSL?

SSL staat voor Secure Sockets Layer oftewel een veilige laag. Zonder een SSL Certificaat wordt data tussen twee computers als leesbare tekst verzonden, daarom wil je SSL toevoegen aan je website (te herkennen aan het (groene) slotje in de adresbalk.) Zo verstuur je data veilig over het internet.

Hoe maak ik een emailadres aan?

Login in DirectAdmin, dit kan via het klantenpaneel. Klik op “E-mail Accounts” klik vervolgens op “Create mail account” . Voer je gewenste naam in en daarna tweemaal het wachtwoord. Vul de overige naar wens in en klik op “Create”. Je emailadres is nu direct aangemaakt en via https://webmail.smartnext.nl kan je direct inloggen en je emailadres gebruiken.

Hoe zet ik een backup terug?

Login in je DirectAdmin omgeving, dit kan via het klantenpaneel. Klik vervolgens op Restore Backups en selecteer een herstelmoment. Geef vervolgens goedkeuring bij “Ik weet zeker dat ik de huidige versie wil verwijderen en dit terug wil zetten” en klik op herstel. Let op: Hiermee wordt je gehele hostingaccount terug gezet naar het gewenste herstelmoment. draai je dus meerdere websites onder 1 hostingpakket dan worden deze ook terug gezet.

Hoe log ik in in mijn database?

Inloggen kan eenvoudig door /phpmyadmin achter je domeinnaam te zetten. Dus bijvoorbeeld https://smartnext.nl/phpymyadmin

Vervolgens log je eenvoudig in met de database gegevens die je hebt ingegeven tijdens het aanmaken van je database.

Alles regelen via het klantenpaneel

Via je eigen klantenpaneel heb je direct toegang tot al je producten en diensten. Daarnast vind je er al je eerder gestelde support vragen onder één dak. Een nieuwe domeinnaam bestellen, je hostingpakket upgraden of een vraag stellen? Het gaat eenvoudig via je eigen klantenpaneel. Klik hier om direct naar het klantenpaneel te gaan.

Eenvoudig diensten bestellen

Al je gestelde support vragen op een rijtje

Facturen inzien en betalen

Wat onze klanten zeggen