Professionele website laten bouwen?

Vindbaarheid

SmartNext doet alles om jouw website zo vindbaar mogelijk te maken. Dit kost tijd en moeite van beide kanten, daarom stoppen we niet na oplevering van de website.

Wetgeving

Voldoet je website aan de wet- en regelgeving? Zijn de afbeeldingen die je gebruikt rechtenvrij? SmartNext zorgt er voor dat alles goed voor elkaar is.

Uitstraling

Een prachtige website met de juiste uitstraling die past bij jouw product of bedrijf? SmartNext ontwikkelt betaalbare professionele website's. Zo ben je klaar voor de toekomst!

Een professionele website laten bouwen voor het MKB

Je website is tegenwoordig het visitekaartje van je onderneming. Een professionele website informeert en wint vertrouwen. SmartNext ontwikkelt websites voor het MKB en helpt je het meeste uit de online mogelijkheden te halen.

Dit doen we door een prachtige website te ontwikkelen voor jouw bedrijf. Na de oplevering houden we de website veilig en technisch up-to-date, zodat je er geen omkijken naar hebt. Daarnaast blijven wij je adviseren om het meeste uit de online mogelijkheden te halen door o.a. advies over slim gebruik van gerichte content. Professionele website laten bouwen? Stuur een bericht.

Websites die wij ontwikkeld hebben

Professionele website laten bouwen voor starters

Starten is spannend, maar ook vooral leuk! En natuurlijk wil jij dat jouw bedrijf een succes gaat worden. SmartNext helpt je hier graag bij. Terwijl jij je gaat richten op de start van je onderneming, nemen wij de zorg van de website uit je handen.

Wij ontwikkelen de website en zorgen dat deze aan alle regel- en wetgeving voldoet. We doen dit op jouw tempo heel snel, of iets langzamer. Samen zorgen we ervoor dat er een prachtig product ontstaat, zodat jij de beste gewenste start kan maken. En als de website online is, blijven wij je ondersteunen om deze veilig te houden en het meeste uit je online mogelijkheden te halen. Een professionele website laten bouwen? Neem contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen

Copyright

Afbeeldingen zijn onmisbaar op iedere website of webshop. Via het internet zijn dan ook veel afbeeldingen te vinden. Op afbeeldingen zitten vrijwel altijd rechten van de maker. Afbeeldingen zijn dus, zoals wel vaak gedacht, niet zomaar vrij te gebruiken. Gebruik je een afbeelding waarvan jij niet of onvoldoende de rechten hebt riskeer je een claim.

Deze claims kunnen variëren van enkele tientallen tot honderden of zelfs duizenden euro’s. Dit wil je natuurlijk voorkomen als ondernemer. SmartNext zorgt er voor dat alle afbeeldingen die we op jouw website gebruiken geregistreerd zijn en gebruikt kunnen worden op jouw website. Hiermee voorkom je het risico op eventuele claims, wel een zo fijn gevoel.

Mocht je meer informatie willen over copyright op afbeeldingen verwijzen we je graag door naar deze website

copyright foto website