Professionele webshop laten maken?

SmartNext ontwikkelt webshops voor MKB en starters en helpt je graag de juiste start te maken. Neem vandaag nog contact met ons op.

Uitstraling

Je webshop moet er niet alleen goed uit zien, maar ook vertrouwen uitstralen. SmartNext ontwikkelt een prachtige webshop voor jouw onderneming.

Koppelingen

SmartNext zorgt er voor dat jouw webshop gekoppeld wordt aan de door jou gewenste betaalmogelijkheden zoals iDeal, PayPal en/of Credit Card.

Wet- en regelgeving

Voldoet jouw website aan alle regel- en wetgeving en is de data van je klanten veilig? Wij ondersteunen je hier graag bij.

Een professionele webshop laten maken voor het MKB

Haalt jouw bedrijf al het meeste uit de online mogelijkheden? Of is jouw bedrijf juist toe aan de volgende stap? SmartNext ontwikkelt webshops voor het MKB. Wij luisteren goed naar je wensen en vertalen die naar een professionele webshop. Een professionele webshop laten maken? Natuurlijk doen we dit geheel in overleg en op het tempo dat bij jou of jouw onderneming past. We geven duidelijk uitleg wat we doen en waarom we dat doen.

We werken samen naar het eindproduct een prachtige webshop voor jouw onderneming. Ook na de oplevering blijven wij je adviseren om het meeste uit je webshop te halen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Responsive webshops

SmartNext zorgt er voor dat de webshop die we voor jou ontwikkelen volledig responsive is. Dit houdt in dat de webshop zich aanpast aan het scherm waarmee de klant de webshop bezoekt. Of dit nu een desktop monitor is of een mobiele telefoon, tekst en knoppen moeten goed leesbaar zijn en de lay out moet zich aanpassen. Het is niet voor niets dat Google al geruime tijd mobiel vriendelijke websites voorrang geeft wanneer een bezoeker via zijn mobiel een zoekopdracht geeft.

Website bezoekers in procenten

  • Mobiel
  • Desktop
  • Tablet
  • Console

Een professionele webshop laten maken voor starters

Of je nu start als bloemenspeciaalzaak of je start als kleding winkel. Je wilt de best momgelijke start maken die je jezelf kan wensen. Wij begrijpen dat je focus misschien niet direct bij het ontwikkelen van een webshop ligt. SmartNext neemt deze zorg graag voor je uit handen.

Jij kan je bezig houden met het inrichten van de winkel, inkopen doen en alle andere zaken die bij het starten komen kijken. Wij ontwikkelen jouw webshop en geven exact en duidelijk aan wat en wanneer wij van je nodig hebben. Ook na de oplevering van de webshop blijven wij je actief ondersteunen om het meeste uit jouw webshop te halen. Een professionele webshop laten maken? Wij doen het ook voor starters!

Wat onze klanten zeggen