website smartnext online

Nieuwe website SmartNext online

Eindelijk is hij er dan, de nieuwe website van SmartNext. Vanaf nu vind je alle informatie en alle antwoorden op jouw vragen duidelijk op onze website. Daarnaast neem je snel en eenvoudig contact met ons op en ontvang je de service zoals je die van ons gewend bent,

Wij zijn enorm blij met deze nieuwe website en de volgende stap in ons bedrijf. De website straalt professionaliteit en vertrouwen uit naar onze klanten. Daarnaast is de website geheel responsive en enorm gebruiksvriendelijk. Alle informatie die je nodig hebt is binnen een paar klikken te vinden. Mocht je onverhoopt toch geen antwoord op je vraag vinden dan heb je via het contact formulier binnen no-time antwoord.

website laten bouwen

Alle pagina’s zijn duidelijk ingedeeld en bevatten de informatie die je er van mag verwachten. 

Klantenpaneel

Op deze nieuwe website is de koppeling met het klantenpaneel tot stand gebracht. Hierdoor kunnen klanten met slechts enkele klikken inloggen in hun eigen omgeving. Van daaruit kan jij als klant tickets indienen en oude tickets terug lezen, maar ook eenvoudig diensten bestellen, upgraden, downgraden of je facturen bekijken. Tevens vind je een overzicht in het klantenpaneel van de status van de server waar jouw website op gehost wordt en nog veel meer informatie.